EnglishNederlands

Moois & Meer
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg moois amp meer
 • winkelen middelburg moois amp meer
 • winkelen middelburg moois amp meer
 • winkelen middelburg moois amp meer
 • winkelen middelburg moois amp meer
  Assortiment
  Eigenaresse Eva houdt van ambachtelijk vervaardigde producten. Toen ze verliefd werd op Turkije en de handgeweven hamamdoeken, besloot ze om deze naar Nederland te halen. Stap voor stap kwamen daar ook andere producten bij en… deze prachtige woon- en webwinkel was geboren! Eva koopt alleen in wat ze zelf mooi vindt en de oplages worden bewust klein gehouden. Dit levert dan ook superunieke items op. Naast de prachtige hamamdoeken kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor bijzondere kelims en kelimkussens, spreien, plaids, Franse zeep, lampen van DEEF Lighting of sieraden van Vivien Frank.

  Kenmerken
  De liefde voor ambacht staat duidelijk voorop in de keuze naar producten. Dit trekt leuk, origineel publiek dat duidelijk op zoek is naar iets meer. De handgeweven spreien en plaids zijn erg in trek bij het publiek. Ook leuk als cadeau!

  Sfeer
  De winkel  is gevestigd in een mooi rijksmonument en ligt in de Sint Janstraat, een prachtig straatje in het centrum van Middelburg. Het wordt gekarakteriseerd door originele winkeltjes en mooie woonhuizen. De winkel straalt rust uit en heeft een bohemian, nostalgisch tintje.

  Merken
  Moois & Meer, Deef Lighting, Compagnie de Provence, Gestalten (boeken) , Vivien Frank.