EnglishNederlands
 • winkelen heemstede more en more
 • winkelen heemstede more en more
 • winkelen heemstede more en more
 • winkelen heemstede more en more
 • winkelen heemstede more en more
  Assortiment
  Deze stijlvolle winkel biedt een heel afwisselende collectie voor de vrouw. Je vindt hier naast kleding een assortiment tassen, sieraden, sjaals, omslagdoeken en woonaccessoires. Het zijn stuk voor stuk prachtige hebbedingen. Extra leuk aan deze winkel is dat eigenaresses Jescica en Ellen wekelijks op pad gaan voor de mooiste artikelen. Dit betekent dus een heel wisselend assortiment dat superuniek is en altijd volgens de laatste trends!

  Kenmerken
  Wat direct opvalt is de goede prijs- kwaliteitsverhouding: mooie spulletjes voor een leuk prijsje. En mocht je oog net vallen op een wat duurder merk, dan heb je ook nog voldoende keuze in het hogere segment. Juist door de veelzijdigheid van het assortiment is de collectie niet leeftijdsgebonden. Elke vrouw, jong of oud, vindt hier wel iets leuks. En je kunt hier ook prima slagen voor een cadeautje. Een mooi armbandje, een hippe tas, een prachtige top of gewoon iets gezelligs voor in huis... keuze genoeg!

  Sfeer
  De winkel heeft een gastvrij en uitnodigend karakter. Het interieur, dat gemaakt is van steigerhout en afgewisseld wordt met mooie warme tinten op de wanden, geeft de stijlvolle winkel een stoer randje. De gunstig gelegen Raadhuisstraat vormt een toplocatie voor deze winkel en biedt een leuke mix van winkels. Zo vind je er verder een schoenenwinkel, interieurzaak, chocolaterie, keurslager en marokkaanse slager en groenteboer.

  Merken
  O.a. Barong Barong, Bastion, Beaumont, Bellentani, Biba, Chic le Freak, Esqualo, Giulliano, Oozoo, Riverdale en Romano.