EnglishNederlands

NINKE fashion & style
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch ninke fashion style
 • winkelen den bosch ninke fashion style
 • winkelen den bosch ninke fashion style
 • winkelen den bosch ninke fashion style
  Assortiment
  NINKE biedt een met aandacht samengestelde collectie exclusieve damesmode van topmerken als Max Mara, Paul Smith, Peserico, Piazza Sempione, Spijkers & Spijkers, Strenesse en Nathalie Vleeschouwer. Stuk voor stuk kwaliteit labels met high quality stoffen en oog voor detail. Kleding die jouw persoonlijkheid benadrukt en die je zonder twijfel een speciaal gevoel geeft. Zowel voor je werk, je vrije tijd, als een combinatie van beide. Zoals klanten regelmatig zeggen "als ik kleding van NINKE draag, krijg ik altijd complimenten."

  Kenmerken
  Een zakelijke afspraak die je vol vertrouwen in wilt gaan. Een bijzonder diner met vrienden waarvoor je er op je best uit wil zien. Een sportieve afspraak in het weekend, waarbij casual en gekleed hand in hand gaan. Ongeacht het moment: je wilt er goed uit zien, kleding dragen waarin je je lekker voelt en die jouw uitstraling net dat tikje extra geeft. "You can have everything you want, if you dress for it" zei fashion legend Edith Head ooit. En daarvoor ben je bij NINKE aan het juiste adres.

  De plus van NINKE?
  De bent verzekerd van persoonlijke aandacht en betrokkenheid, top service, (ook nadat je de winkel bezocht hebt), een eerlijke mening en gericht advies passend bij jouw persoonlijkheid en leefstijl. Dus zoek jij een mooi kledingstuk om je garderobe aan te vullen? Wil je jezelf van top tot teen in het nieuw steken? Of tips voor een aantal mooie basisstukken en stijladvies waar je elke dag plezier van hebt? Kom dan eens langs bij NINKE.

  Zie ik je snel?
  Je vindt NINKE in de Verwersstraat in Den Bosch, in een monumentaal pand tegenover het Noordbrabants Museum. Ik nodig je van harte uit om kennis te maken, rond te kijken of te passen. Ik help en adviseer je graag.

  Merken
  Max Mara, Paul Smith, Peserico, Piazza Sempione, Spijkers & Spijkers, Strenesse en Nathalie Vleeschouwer.