EnglishNederlands
 • winkelen utrecht noahs
 • winkelen utrecht noahs
  Assortiment
  Breed assortiment smaakvolle, trendy kinderkleding (waarbij de jongens nu eens niet worden vergeten) en verder interieurartikelen, accessoires, speelgoed en originele cadeaus.

  Kenmerken
  Noahs staat voor een hippe en eigenwijze kinderwinkel, waar kleuren en ideeën je blijven verrassen. U wordt op een vriendelijke, attente manier geholpen. Als u niet precies weet wat u zoekt, brengt men u graag op een idee. Cadeaus en cadeautjes worden extra leuk ingepakt.

  Sfeer
  Geen gedoe, geen gestress: winkelen moet ontspannend zijn, ook als de kinderen erbij zijn. Alles is erop gericht dat u zich welkom en op uw gemak voelt. Noahs is gevestigd in de leukste winkelstraat van Utrecht, in het mooiste deel van de stad (van Dom tot Nicolaaskerk). Een parkeergarage is om de hoek.

  Achtergrond
  De man van het echtpaar dat deze winkel leidt, was kapper, zijn vrouw etaleuse bij de Bijenkorf en Replay. Toen dochter Noah werd geboren, zagen zij hoe groot de behoefte was aan een echt leuke kinderwinkel. De kapperszaken werden verkocht en samen maakten zij hun droom waar!

  Merken
  Replay, DKNY, IKKS, No-No, Exit, Noa Noa, Bengh, Boriz, Vingino, petit bateau, G-sus, Hello Kitty, G-sis & G-bro, Shirtje, UGG, Kidscase, Guru, Muy malo.