EnglishNederlands

Nooosugar
Amsterdam, Centrum

 • winkelen amsterdam nooosugar
 • winkelen amsterdam nooosugar
 • winkelen amsterdam nooosugar
 • winkelen amsterdam nooosugar
 • winkelen amsterdam nooosugar
  Assortiment
  De artikelen zijn grotendeels zelf ontworpen en geproduceerd. Daarnaast zijn er authentieke producten uit Marokko. Zij verkopen o.a. poefs, handgeweven gestreepte stoffen, spreien en dekens, paillettenmanden, ambachtelijk geweven shawls en handdoeken, producten van gerecyclede autobanden, handgemaakte muiltjes en uniek oud handwerk, zoals de aluminium XL dienbladen. Hiernaast is er ook nog een collectie woon- en mode accessoires van Nederlandse kunstenaars en ontwerpers.

  Sfeer
  Deze wordt met name bepaald door de locatie in een klein gezellig straatje dat twee grachten verbindt, met eromheen een keur aan winkeltjes en terrasjes, en de bijzondere mix van klanten. Je treft hier zowel buurtbewoners als expats, toeristen en dagjesmensen aan.

  Bijzonderheden
  Ze leveren ook maatwerk. Gestreepte stoffen en kussens kunnen in iedere maat en kleurstelling op bestelling uit Marokko geleverd worden. Aangezien Nederlands design gecombineerd wordt met authentieke Marokkaanse producten en de oplage van de handgeweven producten nooit meer dan 4 exemplaren bedraagt, kun je terecht van een unieke collectie spreken. De eigenaresse is meer dan 18 jaar als styliste en ontwerper voor de bekende woonbladen in Nederland werkzaam geweest. Tijdens een vakantie in Marokko kwam zij op het idee om originele Marokkaanse artikelen op de Nederlandse markt te brengen.

  Merken
  Het eigen merk Nooosugar en o.a. Joke Scholte, Annameilia, Keecie, SPRDLX, Puc en Ottomania