EnglishNederlands

Notorious Clothing Retro Kleding
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht notorious clothing
 • winkelen utrecht notorious clothing
 • winkelen utrecht notorious clothing
 • winkelen utrecht notorious clothing
 • winkelen utrecht notorious clothing
  Assortiment
  Vrouwelijk, alles wat je bij Notorious Clothing vindt is vrouwelijk. Ze hebben er reproducties van kleding uit de jaren ’30, ’40 en vooral ’50. Wat een goed idee! Het lijkt vintage, maar het is gloednieuw: gemaakt van moderne stoffen en kleuren en met een pasvorm die je figuur heel goed laat uitkomen. Vrouwelijke kleding zoals kokerrokken en -jurken, maar ook swing dresses en swing rokken. Jurken met een retro feel waarmee je je een filmster voelt of een Pin Up, als dat meer je stijl is.

  Kenmerken
  Notorious Clothing in de Utrechtse Voorstraat heeft een uniek en heel herkenbaar, stijlvol aanbod dat in vele maten verkrijgbaar is, van XS/34 tot en met 4XL/48. En het zijn niet alleen die geweldige jurken en rokken in retrostijl, je krijgt er ook uitstekend persoonlijk advies. Eigenares Manja gaat graag samen met jou op zoek naar die jurk of rok die precies bij jouw figuur en karakter past en waarmee je je goede eigenschappen benadrukt. En past het niet helemaal perfect, dan heeft Notorious Clothing een gratis verstelservice, om iets in te korten of te tailleren. Geen wonder dat hier vrouwen op af komen die op zoek zijn naar een sexy of juist stoere jurk, voor een presentatie op hun werk, een feestje, vakantie of soms zelfs voor hun bruiloft. Er is altijd wel een gelegenheid te verzinnen om perfect voor de dag te willen komen met zo’n flatterend modelletje.

  Bijzonderheden
  Bij Notorious Clothing letten ze niet alleen op fabuleuze kledingontwerpen, ze kijken ook waar het is gemaakt (liefst in Europa of de VS). Ze kiezen er bewust voor om geen angorawol en bont te verkopen. En ze denken ook aan het milieu, door ledverlichting te gebruiken, groene stroom en hergebruikte tasjes.

  Merken
  Bettie Page, Stop Staring, Banned, Miss Candyfloss, Heart of Haute, 20 th century foxy, Diva Catwalk, The pretty dress company, Hotrod hussy.