EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam objet trouve
 • winkelen rotterdam objet trouve
 • winkelen rotterdam objet trouve
 • winkelen rotterdam objet trouve
 • winkelen rotterdam objet trouve
  Assortiment
  Scandinavische kledingmerken zijn sinds enkele jaren ons landje aan het veroveren met hun prachtige ontwerpen. Ook deze kledingwinkel heeft een aantal mooie merken in haar assortiment. Denk bijvoorbeeld aan HOPE en Kokoon. Naast mooie Scandinavische namen vind je hier ook Franse en Nederlandse merken als Athé Vanessa Bruno en Avelon. Juist deze mix bezorgt de winkel een onderscheidend karakter. Je vindt hier o.a. fantastische tijdloze trenchcoats, klassieke ballerina's, rechte pantalons, grof gebreide vesten en goede basics. Dames die houden van klassiek met een nonchalante twist moeten hier zeker eens binnen stappen!

  Kenmerken
  De winkel richt zich op vrouwen die houden van details, mooie stoffen en nonchalante ontwerpen. Houd je ervan om klassiek te combineren met eenvoudig en speels, bijvoorbeeld een grof gebreide trui met klassieke pantalon, dan zit je hier goed.

  Sfeer
  Als je binnenkomt valt je blik direct op de vintage Franse toonbank. Wanneer je verder kijkt zie je dat de Rotterdamse rauwheid van het pand mooi gecombineerd is met zachte elementen als een nude-kleurige bank, zijden gordijnen en de visgraad parketvloer. De straat waarin de winkel is gelegen ligt in een populair deel van de stad en herbergt leuke kleding- en designwinkels, een hippe brillenzaak, een goede biologische supermarkt, een bakkertje, een stomerij, een kapper en meerdere leuke koffieplekjes en eetgelegenheden.

  Merken
  O.a. HOPE, Les Prairies de Paris, Athé Vanessa Bruno, Pomandere, Avelon, Kokoon, Fine Collection, Rue Blanche, Mother Jeans, Repetto, Garrett Leight, Martine Viergever, Wouters & Hendrix, Maria Jobse, Marjolein Delhaas, Charlotte Wooning.