EnglishNederlands

Odaliske
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam odaliske
 • winkelen amsterdam odaliske
  Assortiment
  Odaliske in de hippe Amsterdamse Pijp verkoopt gedurfde en flamboyante dameskleding voor weelderige vrouwen van maat 40 t/m 60. Ook vind je hier fraaie sieraden gemaakt door o.a. sieraadontwerpers Ineke Otte en Brigit Daamen, tassen en portemonnaies van het Italiaanse merk Mywalit en leuke originele hoofddeksels van hoedenontwerpster Lieneke Bukkens. De winkel richt zich op vrouwen die op zoek zijn naar goed passende, mooie en bijzondere kleding.

  Kenmerken
  Bij Odaliske heb je keuze uit een uitgebreide en zorgvuldig op elkaar afgestemde collectie. De belijning en soepel vallende stoffen zijn heel belangrijk. De nadruk ligt op iets gedurfdere, flamboyantere kleding en de daarbij passende accessoires en tassen. Je kunt hier op je gemak je kleding uitzoeken, en natuurlijk krijg je desgewenst ook een persoonlijk en deskundig advies.

  Sfeer
  Een odalisk is een haremdame. De eigenaresse vond de inspiratie bij de inrichting van de zaak dan ook in de sfeer in de harem. Bij de kleedkamers is de sfeer zo veel mogelijk benaderd door de keuze van de prachtige kleuren, stoffen en verlichting. De winkel trekt veel vrouwen die op zoek zijn naar goed passende, mooie en bijzondere kleding.

  Bijzonderheden
  Dit gedeelte van de Ferdinand Bolstraat zit ontzettend in de lift. Er komen steeds meer nieuwe, leuke winkels bij. Ook fijn: de bouwput zoals elders in de Ferdinand Bolstraat vind je hier gelukkig niet voor de deur.

  Merken
  Ultimate Mik's, One-O-One, Yulin, Exelle, Twister, Samm, No Secret, DNY-jeans, Kristina, A-part, Yoek, Gets. Odaliske verkoopt als enige in Amsterdam de Belgische merken Kristina en A-part en het Nederlandse merk Exelle.