EnglishNederlands

Oerlemans Kinderschoenen
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden oerlemans kinderschoenen
 • winkelen leiden oerlemans kinderschoenen
  Assortiment
  Het assortiment bestaat uit kinderschoenen van maat 18 t/m 41. Je vindt er schoenen voor jongens en meisjes en van het kruipen op slofjes, het leren lopen op ‘1ste fase’-schoentjes tot de ruige laars of stoere jongensboot. Ook voor de verzorgingsproducten kun je hier terecht.

  Kenmerken
  Oerlemans Kinderschoenen herbergt een schat aan ervaring. Al meer dan vijftig jaar richt de winkel zich volledig op kinderschoenen. Ze meten de voeten van de kinderen en geven advies over welke schoen hier het beste bij past. Bovendien hebben ze een zeer ruim assortiment waarin elke prijsklasse vertegenwoordigd is.

  Sfeer
  De sfeer in de winkel is gemoedelijk en overzichtelijk. Kinderen, en natuurlijk ook hun ouders, voelen zich hier meteen thuis. Het personeel blijft altijd rustig en geeft elk kind de aandacht die het verdient. Zo kunnen ze tijdens het wachten heerlijk spelen met het speelgoed of een filmpje kijken.

  Achtergrond
  De winkel is begonnen in 1955 en inmiddels staat de derde generatie in de winkel. Oerlemans is een echt familiebedrijf. Naast de eigenaar Ronald Oerlemans werken ook zijn vader, moeder, zus en zijn vrouw in de winkel.

  Merken
  Petit Shoes, Bo Bell, Richter, Superfit, Brakkies (Braqeez), Koel, Gattino, Crocs, Compagnucci, Twins, Trackstyle, Zootje, Oxxy en Doppio Rosso.