EnglishNederlands
 • winkelen den haag oker
 • winkelen den haag oker
  Assortiment
  In dit trendy restaurant kan je kiezen uit allerlei kleine bijzondere gerechtjes. Dus geen volledige driegangen menu’s maar keuze uit spannende tappa’s zoals: Carpaccio van langoustine met crème van haringkaviaar en tomaten sorbetijs of pannenkoekjes met gekonfijte eend. Wat denk je van Sashimi van tonijn, zalm en coquilles. Alles met liefde bereid en voorzien van een passend wijnadvies.

  Kenmerken
  Een restaurant waar je graag met je vrienden neerstrijkt na een dagje lekker shoppen. De trendy en eigentijdse sfeer zorgt voor een avondje ontspanning.

  Sfeer
  Oker is smaakvol ingericht in de kleuren Bruin, zwart, en beige. De prachtige kroonluchters geven een warme sfeer aan een intiem etentje in een van de knusse nisjes of bij het borrelen aan de mooie hoge stamtafels.

  Achtergrond
  Net als restaurant Dexsels is restaurant Oker van dezelfde eigenaar. Ook dit restaurant is begonnen uit passie voor gezelligheid: ‘Mensen gaan bij ons altijd tevreden de deur uit. Jij maakt hun avond leuk, zij maken jouw avond, jouw werk leuk. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar moet je wel je best voor doen.’