EnglishNederlands
 • winkelen den haag oni
 • winkelen den haag oni
  Assortiment
  Klassiek Japans in een modern, eigentijds interieur. Oni betekent uitzonderlijk, en dat is de keuken van dit exclusieve restaurant zeer zeker. De sushi, sashimi en tempura zijn van zeldzame kwaliteit, de Wagyu beef met zwarte peper en teriyaki saus is zelf een regelrechte hit. Het beste uit de Japanse keuken is verenigd in een uitgebreide menukaart: van vlees tot vis, van rauw tot gegrild en van noodlesoep tot vegetarisch. Oni is Japans genieten op z’n best.  Kenmerken
  Geniet in een van de luie banken van een speciale Japanse cocktail. Of maak een keuze uit de negen verschillende Bento box-menu’s: een volledige Japanse maaltijd met een grote diversiteit, verpakt in een uniek lunchpakket. De samenstelling voldoet aan alle smaken: zoet, zout, zuur, bitter. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende bereidingswijzen: gekookt, gestoomd, rauw, gefrituurd en gebakken.

  Sfeer
  Kenmerkend is het strakke interieur, dat speciaal voor Oni is ontworpen door Peter Donkers. De gekleurde verlichting en de 'catwalk' in het midden maken een bezoek aan dit restaurant tot een bijzondere ervaring. Niet voor niets is Oni, gelegen in het hart van ’t Hofkwartier, een begrip in Den Haag.

  Achtergrond
  Oni is begin 2002 opgericht door Jennifer en Paul Man. Het vakmanschap van dit echtpaar heeft ervoor gezorgd dat Oni binnen de kortste keren een bijzondere notering in vrijwel alle gezaghebbende restaurantgidsen heeft gekregen.