EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam organic
 • winkelen amsterdam organic
  Assortiment
  Voor 100% biologische levensmiddelen en aanverwante artikelen, zoals serviezen en kookboeken. Organic richt zich vooral op lekker: dagverse kant-en-klaar maaltijden, dagvers zelfgebakken brood en verantwoorde verse vis, zoals ze in geen enkele andere ‘biologische’ winkel worden verkocht. Verder exclusieve producten, waaronder, goede wijnen uit bekende wijn streken, topkwaliteit Spaanse Pata Negras (Hammen), heerlijke olijfolien, en nog veel meer!

  Kenmerken
  Een mooie eetwinkel. Alle producten hebben een hoog versgehalte en beantwoorden aan strenge kwaliteitscriteria. Een van de eigenaren is jarenlang kok geweest en geeft kookadviezen.

  Sfeer
  Enigszins Zuid-Europese (mediterrane) uitstraling. De mensen die er werken delen graag hun kennis met de klant, dit alles in een leuke ambiance mede door de muziek. Veel van de klanten vinden het een mooie, beetje on-Nederlandse winkel.

  Achtergrond
  Men houdt ervan mensen op een moderne, niet belerende manier kennis te laten maken met biologisch eten. Waarbij het niet alleen om gezond eten gaat, maar om LEKKER eten en drinken.

  Bijzonderheden
  Erg gewild is het Fransachtige zuurdesembrood. Dit brood wordt op een specifieke manier bereid, daardoor heeft het een authentieke smaak. Daarnaast organiseert Organic regelmatig verschillende proeverijen in de winkel!

  Merken
  Eigen huismerken. In iedere groep producten is er een eigen label, dat garant staat voor hoge kwaliteit.