EnglishNederlands
 • winkelen alkmaar oshop en rias vide
 • winkelen alkmaar oshop en rias vide
 • winkelen alkmaar oshop en rias vide
 • winkelen alkmaar oshop en rias vide
 • winkelen alkmaar oshop en rias vide
  Assortiment
  Het assortiment van deze winkel bestaat uit horloges, tassen, sieraden, accessoires en cadeautjes. De hoofdproducten zijn van Fullspot en Soonsalon. Fullspot is bekend van O clock, O bag, O pocket, O bag basket, O click en O chive. Al deze producten zijn compleet aan te passen aan je eigen smaak, dus wil je een gave kleur horlogebandje, een uurwerk in dierenprint of juist een bijzonder hengsel aan je tas? No problem, hier kun je customizen tot je erbij neervalt. Soonsalon is een merk dat verschillende Nederlandse designers vertegenwoordigt, zoals Frank Willems (vazen), Michiel Cornelissen (3D geprinte sieraden), Sascha Lannoye, Jan Verschoor (Suuz), Julian Sing en Rozemarijn Pinxt. Zij blinken allen uit in origineel design. Binnenkort wordt de collectie overigens uitgebreid met producten van Iris Nijenhuis, de huisdesigner die je tas of horlogebandje kan graveren met een mooie tekst. Dat is nog eens een bijzonder cadeautje! 

  Kenmerken
  Het publiek dat hier shopt is divers. De horloges zijn voor man en vrouw en voor jong en oud. De tassenlijn spreekt weer een groot deel van de vrouwelijke klanten aan. De winkel streeft naar originaliteit, creativiteit en vernieuwing. Alles is altijd in meerdere kleuruitvoeringen te krijgen. De horloges van O clock bijvoorbeeld: je hebt hierbij de keuze uit maar liefst 30 kleuren bandjes en 70 uurwerken. Niet zo gek om te bedenken dat ze daarom erg populair zijn. Ook de tassen zijn er in verschillende designs en per model verkrijgbaar in wel 10 tot 20 kleuren.

  Sfeer
  De zaak is kleurrijk, vrolijk, modern, creatief, origineel en fris. Je vindt 'm in de oude binnenstad, een supergezellig straatje met leuke boetiekjes.

  Merken
  Fullspot, Soonsalon, Jeh Jewels, MelanO, Culture Mix, Step by Step, Clic, Otra Cosa, DaVis horloges, S.T.A.M.P.S, Lydia Bremer, Zsiska, Uno de 50, Louise Kragh, Winter in Holland, Dyvsign.