EnglishNederlands

Outfit by Ninke
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch outfit by ninke
 • winkelen den bosch outfit by ninke
  Assortiment
  Outfit by Ninke, wear your inside out Outfit by Ninke is een winkel met women’s wear voor vrouwen met persoonlijkheid. Een winkel met stijlvolle kleding, tijdloos en luxe, voor volwassen vrouwen van elke leeftijd. Kleding die je innerlijke kracht tot uitdrukking laat komen en waarin je je bijzonder en speciaal voelt. Zodat jij het bent die indruk maakt, niet het merk. Vandaar mijn credo wear your inside out. Want wat telt is uiteindelijk toch de inhoud.
  Kenmerken
  Om aan mijn eigen criteria te voldoen ben ik terechtgekomen bij internationale labels. Ik word blij van de verfijnde eenvoud van Strenesse, de fraaie stofbewerkingen en tijdloze snit van Piazza Sempione en van de o-zo kenmerkende speelsheid van Paul Smith. Maar mijn persoonlijke favoriet blijft toch Christian Lacroix, echt een kunstenaar, een createur. Als student al kocht ik mijn eerste Lacroix jasje en dat heb ik nu nóg.

  Sfeer
  Mijn winkel is te vinden aan de Verwersstraat in ‘s-Hertogenbosch, in een monumentaal pand tegenover het Noord Brabants Museum. Daar zoeken we samen naar een bij je karakter, werk en ambities passende outfit. Representatief, voor op de zaak, casual voor in je vrije tijd, of in combinaties. Mijn advies: gun jezelf vooral de tijd om die kleding te kopen die bij je past. Waai niet mee met alle trends, maar ga voor een eigen persoonlijke stijl. Dát is mijn visie, dát is Outfit by Ninke. Je bent van harte welkom.

  Merken
  Max Mara, Strenesse, Piazza Sempione, Paul Smith, Christian Lacroix.