EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam outras coisas
 • winkelen amsterdam outras coisas
  Assortiment
  Leuke winkel, met mooie, originele en verfrissende bijouterie en vernieuwende gadgets, kleine spullen en andere curiosa. Hier vindt je ook mooie linnen bedsheets en wollen plaids en speciale verlichting en lampen. Leren tassen van bekende en onbekende ontwerpers en zelfs prachtige kasten. Het is teveel om op te noemen en een waar feest om rond te snuffelen.

  Kenmerken
  Outras Coisas betekent ‘andere dingen’ in het Portugees en dat klopt wel. Het is een echt ontdek winkeltje. Het staat vol met de meest leuke spullen en overal waar je kijkt ontdek je weer iets nieuws. Hier kan je zeker slagen voor een origineel cadeau. Als je iets moois ziet twijfel dan niet om het aan te schaffen want er is zeer weinig op voorraad.

  Sfeer
  Als je binnen komt moet je echt even de tijd stil zetten en rustig om je heen kijken. Er is zoveel te zien! Het lijkt een warboel, maar alles is keurig gegroepeerd, en er is teveel om op te noemen. Echt een winkel waar je blij van wordt.

  Achtergrond
  Toen de eigenaar deze winkel elf jaar geleden begon, verkocht hij voornamelijk Portugees aardewerk. Dit is erg traditioneel en de eigenaar houdt juist erg van verandering en probeert graag iets nieuws uit. Inmiddels is het assortiment dan ook verandert en is het nu een mooie mix van interieur, mode en modeaccessoires.