EnglishNederlands
 • winkelen leeuwarden over en weer
 • winkelen leeuwarden over en weer
 • winkelen leeuwarden over en weer
 • winkelen leeuwarden over en weer
 • winkelen leeuwarden over en weer
  Over ons
  OVERENWEER is een winkel in eigentijdse vintage merkkleding uit midden- en hoogsegment voor zowel dames als heren. De winkel is gesitueerd in de gezellige Nieuwe Oosterstraat, tegenover de ingang van de parkeergarage, en biedt een breed assortiment vintage merkkleding, van trendy tot classy. Met merken van Versace tot Expresso en van Boss tot America Today, in wisselende samenstelling. Ook schoenen en tassen m/v behoren tot de collectie en alles wordt verzorgd gepresenteerd op soort, kleur en maat. Mannen en vrouwen die van mooie merkkleding houden kunnen bij OVERENWEER voor een redelijke prijs iets speciaals vinden.

  Sfeer
  De sfeer in de winkel is gastvrij, en het steeds wisselende karakter van de collectie (van alles is er maar een) maakt dat het leuk is om regelmatig even binnen te lopen om te kijken wat er nieuw is binnengekomen. Zit jouw stijl in jouw maat erbij? Dan niet te lang aarzelen en scoren, voordat een ander het doet... Kom snel langs om de winkel te ontdekken en te beleven. Je bent van harte welkom!

  Merken
  Dames: Patricia Pepe ,DKNY, D&G, Pauw ,Elisabetta Franchi, Day, Etro,Guess,Fred de la Bretonniere, Hale Bob, Summum,Turnover, King Louie, Prada, Repeat etc. Mannen: Boss, Etro, Stone Island,Paul Smith,Hilfiger, LaMartina, Diesel,Drykorn, G-star, Oger, Missoni, Denham etc.