EnglishNederlands

P. van den Bosch Groentehandel
Alkmaar, Centrum

 • winkelen alkmaar p van den bosch
 • winkelen alkmaar p van den bosch
  Assortiment
  Groentehandel P. v.d. Bosch heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment aan aardappelen, groenten en fruit, zuivel, kant- en klaarmaaltijden, salades en kruidenierswaren. Ook voor vers geperste sappen, minstens tien soorten soep en lekkere toetjes kunt u hier terecht. Kortom, alles om uw maaltijd compleet te maken!

  Kenmerken
  Iedere dag zijn er in de kleine groentehandel verse producten en verschillende klanten. Vele verse kruiden zijn direct verkrijgbaar en anders te bestellen voor de volgende dag. Dagelijks worden de verse fruitsalades zonder blik of andere toevoegingen klaargemaakt. Elke dag weer andere soorten, dus elke dag een verrassing of op bestelling, wat u maar wilt. Hier komt u gewoon om lekker te eten!

  Sfeer
  De groentehandel bevindt zich in een wijk in het oudste deel van Alkmaar met veel gezellige straatjes en veel gespecialiseerde winkeltjes.

  Bijzonderheden
  Groentehandel P. v.d. Bosch is de enige groenteboer in de binnenstad. Groente- en fruitmanden kunnen worden besteld en bezorgd in heel Alkmaar. Ook leveren ze aan diverse horecagelegenheden in Alkmaar en zijn ze een erkend leerbedrijf.

  Achtergrond
  Al vijftig jaar is Groentehandel P. v.d. Bosch gevestigd in de oude binnenstad van Alkmaar. Dé speciaalzaak, bekend om zijn panklare aardappels, groente en fruit; vers gekookt of gebakken.