EnglishNederlands

Palais Lingerie
Breda, Veemarktstraat

 • winkelen breda palais lingerie
 • winkelen breda palais lingerie
  Assortiment
  Palais is gespecialiseerd in lingerie, homewear, badkleding, en borstprothesen. De winkel heeft een groot assortiment aan badgoed in alle (cup)maten t/m maat 54 en biedt veel bekende merken en veelbelovende ontwerpers in opkomst. Het assortiment wordt door de eigenaars zelf samengesteld en niet door een hoofdvestiging opgedrongen, wat exclusiviteit en een ruime keuze voor u garandeert. Van speels tot smaakvol, van alledaags comfort tot setjes voor bijzondere avonden. Allemaal in cupmaten van A t/m H. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

  Kenmerken
  De winkel is gelegen in een pand van voor 1900, met authentieke details en een modern interieur. Ook is er een privacyrijke pasruimte waar u in alle rust uw nieuwe lingerie kunt passen. Deze lingeriezaak is al meer dan 50 jaar een begrip in Breda. Ervaren en deskundige verkoopsters wijzen u naar de perfecte maat en pasvorm. Vergis u niet, klanten van allerlei verschillende leeftijden weten inmiddels de weg naar deze prachtige winkel met steeds groter gemak te vinden! 

  Merken
  Badmode: : Lidea, Charmline, Maryan Mehlhorn,Watercult, Sunflair, Anita, Amoena en Cyell.
  Lingerie: Marie Jo, Prima Donna, Prima Donna Twist,l'Aventure, Chantelle, Selmark, Ambra , Anita, Triumph, Felina, Mey en Calida(alleen op bestelling).
  Nachtmode en homewear: Nanso, Charmor, Taubert, Pluto, Alice et Maman en Cyell.