EnglishNederlands

Paraddy Quality Dancewear
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam paraddy
 • winkelen rotterdam paraddy
 • winkelen rotterdam paraddy
 • winkelen rotterdam paraddy
 • winkelen rotterdam paraddy
  Assortiment
  Deze prachtige speciaalzaak biedt het beste op het gebied van ballet-danskleding en schoenen. Maar niet alleen professionele dansers kiezen voor Paraddy. Ook degene die tevergeefs zoekt naar modieuze en sportieve kleding, haalt hier zijn hart op.

  Kenmerken
  Deze zaak vult een gapende leegte op het gebied van danskleding, accessoires en schoenen. Of het nu gaat om ballet, jazz, streetdance of flamenco. Professionele dansers en artiesten stromen dan ook vanuit het hele land toe. De vaste clientèle is dol op de grandioze maar verfijnde sfeer en de expertise van het personeel is noemenswaardig. Vanuit een professionele achtergrond helpen zij u met de meest specifieke vragen.

  Sfeer
  Studio Paraddy ademt een romantische sfeer, die aangezet wordt door de warme tonen van tropisch hardhout. Een wereldse ambiance, perfect op zijn plek in het hart van de stad, tussen musea, galleries en intieme eetgelegenheden.

  Achtergrond
  Dansen was voor eigenaar Addy als kind al zijn grootste passie. Daarna is hij als modeontwerper gefascineerd geraakt door de vorm en abstractie hiervan. Als markante ontwerper heeft hij haute couture ontwerpen gemaakt voor tv persoonlijkheden, dansgroepen, solisten en vele anderen. Paraddy basics is zijn collectie. Gerenommeerde dansinstituten en podiumkunstenaars maken reeds gebruik van Paraddy basics.

  Bijzonderheden
  Bij Paraddy hebben dansschoenen een speciale plek, of het u gaat om ballet, jazz, streetdance, flamenco of tango dansen... hier vindt u een ruime sortering dansschoenen. De winkel is ook zondags geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.Je kunt op afspraak je spitzen aan laten meten. Tweemaal per jaar heeft Paraddy een kledingpresentatie; Kijk voor meer informatie op de website!.

  Merken
  Paraddy Basic Nederland, DeHa Milaan, Capezio USA, Freed of London Engeland, Bloch Australië, Danze Schotland, Rumph Duitsland, Werner Kern & Anna Kern Duitsland, Sansha Frankrijk, Skaz Roemenië, Nueva Epoca Duitsland/ Argentinië, So Danca Brazilië, Meeting Milaan, Intermezzo Spanje, Mandala.