EnglishNederlands
 • winkelen alkmaar passo 85
 • winkelen alkmaar passo 85
  Assortiment
  Passo is een schoenenzaak gespecialiseerd in grote maten. Het grootste en modernste assortiment voor aantrekkelijke prijzen. Ook verkoopt Passo sokken, pantoffels en bruidsschoenen in grote maten. Voor jong en oud, Passo heeft voor ieder wat wils.

  Kenmerken
  Passo Schoenen is een middelgrote zaak die inspeelt op de behoefte van de modieuze vrouw en man met grote voet. Bovendien kennen de schoenen bij Passo verschillende breedtematen en kuitwijdte. Damesschoenen lopen van maat 42 t/m 46 en herenschoenen vindt u in de maten 46 t/m 52. Allen van geweldige kwaliteit voor een scherpe prijs.

  Sfeer
  Passo is gevestigd in hartje Alkmaar, in één van de eerste voormalige winkels van Albert Heijn. De zaak bevindt zich in de oude stad in een buurt vol gespecialiseerde winkeltjes. Niet alleen in de straat heerst een goede sfeer, de open en ongedwongen sfeer bij Passo zorgt ervoor dat u zich al snel welkom zult voelen. Een dagje winkelen in Alkmaar wordt al snel een feest.

  Bijzonderheden
  Passo heeft een internetsite waar u grote maten schoenen kunt bekijken en bestellen. Voor al uw aankopen geldt dat u ze ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking mag terugsturen binnen vijf dagen.

  Achtergrond
  De eigenaresse van Passo is de winkel begonnen als ervaringsdeskundige. Het was jarenlang moeilijk voor haar om een leuke schoen of laars te vinden in een grote maat. Bovendien waren de schoenen onbetaalbaar en vaak niet bepaald modieus. Dat kan anders, dacht zij!

  Merken
  Gabor, JJ, Giorgio, Bladelli, Converse, Brooks, Australian, Merrell, Roberto d´Angelo en nog vele andere bekende merken.