EnglishNederlands
 • winkelen maastricht pauleka
 • winkelen maastricht pauleka
  Assortiment
  De Paule Ka shop vertegenwoordigt een uitgebreide collectie van kleding en accessoires van Paule Ka. De collectie bestaat uit een pré, main en ‘red carpet’ collection.

  Kenmerken
  De bewondering voor Audrey Hepburn, Jacky Kennedy en Grace Kelly zijn te herkennen in de ontwerpen van Serge Cajfinger. Een elegante jonge stijl waarin discrete luxe zeer belangrijk is. Simpele belijningen doen de fijne en meest luxe materialen perfect tot hun recht komen. ‘A little bow’ hier en daar vindt u ieder seizoen in de collectie terug. 

  Sfeer
  Moeder en dochter staan altijd voor u klaar. Zowel bij Natan als Paule Ka staat persoonlijke aandacht centraal. Het interieur heeft een warme doch chique uitstraling. Enkele kleuraccenten zoals geel en fuchsia kenmerken het Paule Ka concept. 

  Bijzonderheden
  Sinds Juli 2009 heeft Maastricht de eer om de 1e PAULE KA shop in Nederland te vertegenwoordigen. Na 5 jaar het merk Natan+ met succes op dit adres gevoerd te hebben, wilden moeder en dochter vernieuwing. Ze waren op slag verliefd op dit internationaal bekende merk uit Parijs. 

  Merken
  De shop verkoopt de kleding en accessoires van het franse modehuis PAULE KA.