EnglishNederlands

Brasserie Pierre
Rotterdam, Het Laurenskwartier

 • winkelen rotterdam pierre brasserie
 • winkelen rotterdam pierre brasserie
  Assortiment
  Bij Brasserie Pierre waan je je voor even in hartje Parijs of een andere fijne Franse stad. Laat je verleiden door de Franse kaart en proef mee van de heerlijke gerechten voor je brunch, lunch of diner. Denk aan typische Franse specialiteiten als de originele croque monsieur, de Franse uiensoep, confit de canard of de sliptong à la Meuniere. Een aanrader zijn de Petits Plats: tapas op z’n Frans om gezellig met je vrienden of familie te delen!

  Kenmerken
  Brasserie Pierre trekt een heel divers publiek. Van zakenlui die hier komen lunchen of dineren tot moeders die komen bijkletsen met zus of vriendin. De burger is heel populair bij de gasten tussen de 20-25 jaar, en wordt door hen als de beste hamburger van Rotterdam bestempeld…

  Sfeer
  Wij zeggen: oh la la, vive Paris! Hoge plafonds, mooie zwart-witte mozaïekvloer en een gezellige, relaxte sfeer. Blues en jazz afgewisseld met lounge en Franse muziek. Hier is het goed toeven.

  Bijzonderheden
  Op het knusse terras schijnt de zon altijd! De Pannekoekstraat doet wat dorpser aan dan andere straten. Geen grote ketens die hier hun zaak hebben maar kleine zelfstandige ondernemers. Leuk shoppen en lunchen, borrelen of dineren dus!

  Merken
  Koffie van Bocca, wijnen van de veelvuldig onderscheidde wijnhandel Platenburg.