EnglishNederlands

Piet Peperkamp Goud- en Zilversmid
Alkmaar, Centrum

 • winkelen alkmaar piet peperkamp
 • winkelen alkmaar piet peperkamp
  Assortiment
  Bijna alle sieraden die Piet Peperkamp verkoopt, ontwerpt en maakt hij zelf. Van gouden, zilveren en platina sieraden en trouwringen, tot gouden sets bestaande uit een spang (halssieraad), ring, armband, oorstekers en goud gesmede spangen met en zonder diamant of kleursteen. De sieraden zijn geschikt voor jong en oud!

  Kenmerken
  In de kleine zaak wordt de aanwezige vakkennis zeer op prijs gesteld. Samen met de eigenaar of zijn vrouw kunt u sieraden passen en/of ontwerpen.

  Sfeer
  In de winter vindt u in de sfeervolle, kleine winkel een brandende open haard. De veelal moderne sieraden liggen tentoongesteld in een pand uit het jaar 1540. Piet Peperkamp is gevestigd in een buurt met veelal speciaalzaken en gelegen in het oude gedeelte van het centrum.

  Achtergrond
  Op zijn vijftiende begon Piet zijn opleiding tot goud-en zilversmid op de vakschool edelsmeden in Amsterdam. Op zijn achttiende was hij de jongste meester-goudsmid van Nederland. Hij is bij verschillende bedrijven werkzaam geweest alvorens hij voor zichzelf begon. Sinds 1983 zit Piet Peperkamp aan het Fnidsen in Alkmaar.

  Merken
  Bij deze edelsmid vindt u voornamelijk eigen werk, maar ook sieraden van Nol Coopmans, Quinn, Cardillac, Bunz en LaTouche.