EnglishNederlands

Plastiglas-Den Haag
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag plastiglas den haag
 • winkelen den haag plastiglas den haag
  Assortiment
  Op zoek naar plexiglas in welke vorm of maat dan ook? Bij Plastiglas kun je terecht voor vrijwel alle soorten plexiglas (perspex) in plaat-, staf- en buisvorm. Je kunt hier ook plexiglas op maat laten maken. Denk aan meubels, woonaccessoires, beschermkappen, bakken, schilderijlijsten, displays, ruiten voor je boot, tafelbladen etc.

  Kenmerken
  Het handige van Plastiglas is dat je alles op het gebied van plexiglas op maat kunt laten maken, en niet slechts de keuze hebt uit wat er op voorraad is. Je kunt je eigen wensen dus exact bespreken en laten uitvoeren in het eigen atelier. Dankzij de jarenlange ervaring weet men precies wat wel en niet mogelijk is. De zaak trekt een uiteenlopend publiek:van particulier tot bedrijf, van jong tot oud. Omdat de Zoutmanstraat niet echt een winkelgebied is, komen de meeste klanten met een missie. Ze weten wat ze willen hebben.

  Sfeer
  Plastiglas straalt ambachtelijkheid, vakmanschap en liefde voor het materiaal uit. Het is absoluut geen trendy shop, maar wel de plaats waar je moet zijn om een mooi op maat gemaakt product te vinden. De balie (een winkel is Plastiglas eigenlijk niet echt) is klein, de rest is productie- en opslagruimte, want alle opdrachten worden in eigen huis uitgevoerd.

  Bijzonderheden
  Plastiglas maakt katheders voor bijvoorbeeld kerken, musea, tv-zenders, ministeries, gemeenten en rechtbanken. Daarnaast kun je hier terecht voor beschermkappen, vitrines, sokkels en zuilen, displays, eettafels, salontafels, bijzettafels en lampen. De zaak is op maandag gesloten.