EnglishNederlands
 • winkelen groningen pluimage
 • winkelen groningen pluimage
 • winkelen groningen pluimage
 • winkelen groningen pluimage
 • winkelen groningen pluimage
  Assortiment
  Pluimage, opgericht in 1989, is een winkel met een grote collectie eigentijdse sieraden en tassen van meer dan 40 voornamelijk Nederlandse ontwerpers. De winkel is gevestigd op een prachtig historisch plekje in het centrum van Groningen. Op 10 minuten loopafstand van het station.

  Kenmerken
  In de winkel vindt u sieraden in heel verschillende materialen en stijlen: strak en sober, maar ook speels en figuratief. Gemaakt van hout of goud. Er is een ruime keuze. Hetzelfde geldt voor de collectie tassen. We hebben leren tassen, maar ook materialen als rubber en vilt zijn aanwezig.

  Sfeer
  Jacquelien Sluis, de eigenaresse van Pluimage, is zelf sieraad ontwerpster. Zij runt de winkel samen met haar collega Marjo van den Bekerom, ook ontwerpster. Door hun jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen zij de klanten goed adviseren en goed inspelen op persoonlijke wensen. En doen dat met veel plezier. Zij weten veel van de collecties van de gepresenteerde ontwerpers. Maar wilt u bijvoorbeeld een sieraad met emotionele waarde laten veranderen in iets nieuws, dan bent u ook daarvoor aan het goede adres.