EnglishNederlands

PT Post
Bergen, Dorp

 • winkelen bergen pt post
 • winkelen bergen pt post
 • winkelen bergen pt post
 • winkelen bergen pt post
 • winkelen bergen pt post
  Assortiment
  Alleen de naam herinnert nog aan vervlogen tijden. Inmiddels is dit oude postkantoor omgedoopt tot verrassende winkel met veelzijdig assortiment. Je vindt er van vintagejurkjes tot vazen en vachten, van cactussen tot kaarsen en van kettingen tot kasten. Van lampen tot leesvoer en van taarten tot t-shirts en tassen. Interieur, fashion, verzorging en gifts komen hier allemaal gezellig samen.

  Kenmerken
  PT Post is een conceptstore waar creatieve ontwerpers, merken en concepten samenkomen. Eigenaresse Tanja is altijd op zoek naar nieuwe, eigentijdse producten om het aanbod mee te verrijken. De fashionista's weten de weg naar de winkel wel te vinden, maar ook als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau zit je hier goed!

  Sfeer
  Het prachtige monumentale pand is al het bekijken waard. Binnen is het licht en knus door de gezellige spulletjes. Hier kan je urenlang rondkijken en weer nieuwe dingen ontdekken. Het sfeertje is professioneel en gewoon hartstikke relaxed.

  Merken
  Kleding: Ibiza by Alissa, Place du Soleil, Bad Habbits, Bed & Bulster, Blei-JI, EVA D, Pure-DC, 035Vintage en Chabo daily fashion. Woonaccessoires: SPRDLX, Vachtje, Deb Styles, Burra Burra, Maud Living by Nature en De Boekenstand. Lekkernijen: Delica-Tessa en Zonnig Zuid. Vintage meubelen: Neef Louis.