EnglishNederlands

PUUR. IJs & Chocolade
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden puur ijs en chocolade
 • winkelen leeuwarden puur ijs en chocolade
  Assortiment
  Ijs en chocolade hebben op velen van ons een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Deze winkel brengt je nét even wat meer in de verleiding door deze twee heerlijke lekkernijen te combineren in een speciale formule, namelijk ijssalon en chocolaterie in één. Deze nieuwe formule kenmerkt zich door gebruik te maken van pure producten. Je kunt je helemaal uitleven, want er zijn wel twintig smaken heerlijk, ambachtelijk, zelfgemaakt schepijs. Daarnaast zijn er diverse soorten ijstaarten verkrijgbaar, veertig verschillende, handgemaakte bonbons en een grote diversiteit aan maatwerkchocolade. Bij maatwerkchocolade zijn al jouw wensen of de wensen van je bedrijf bespreekbaar. Vergeet ook de seizoenschocolade niet, waar een zeer ruime keuze in is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bijzondere Valentijnchocolade voor je geliefde of speciale chocolade voor Pasen, Sinterklaas, Kerst, en Moeder- en Vaderdag.

  Kenmerken
  Wie houdt er niet van een ijsje of chocolaatje op z’n tijd? In de winkel kom je dan ook allerlei typen mensen tegen, van elke leeftijd. De winkel kenmerkt zich door het gebruik van pure producten, oftewel: zo min mogelijk kleur- en smaakstoffen en daarbij het gebruik van Fairtrade producten. De chocolade draagt dan ook het originele Fairtrade-keurmerk. Trefwoorden zijn ambachtelijk en kwaliteit, dat staat voorop. Diverse bedrijven bestellen hier overigens regelmatig doosjes bonbons of maatwerkchocolade voor hun personeel of een andere gelegenheid.

  Sfeer
  Hoewel de inrichting strak aandoet, heeft de zaak een warme uitstraling in de kleurstelling antraciet, oranje en wit. Ook is er rekening gehouden met het behoud van oude elementen van het pand. Op een comfortabele loungebank is het heerlijk genieten van een ijsje of bonbon. De ligging van de winkel is ook erg fijn. De diversiteit van het aanbod in de straat is uniek en de authentieke uitstraling van de straat zorgt ervoor dat men er graag even doorheen wandelt.