EnglishNederlands

Rachel's Fashion
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden rachels fashion
 • winkelen leeuwarden rachels fashion
 • winkelen leeuwarden rachels fashion
 • winkelen leeuwarden rachels fashion
 • winkelen leeuwarden rachels fashion
  Assortiment
  Rachels's Fashion heeft haar eigen lijn en is vooral gespecialiseerd in mode voor dames met een maatje XL tot XXXXL. Zij bieden diverse merkkleding van laag -naar hoog segment... De leeftijd van de klanten is zeer gevarieerd dus moeder en dochter kunnen hier beiden hun hart ophalen. Voor een ieder hangt er wel iets tussen wordt er altijd geroepen...Dat is zeker waar. De kledingstijlen zijn van trendy tot chique en worden in diverse segmenten verkocht.

  Kenmerken
  Voor de dames met een maatje meer is er een hele leuke, veelzijdige collectie in huis. Dat maakt het voor deze doelgroep heel bijzonder. Veelgevraagde items zijn bijvoorbeeld leuke tuniekjes en broeken met hoge taille. Met de inkoop wordt hier speciaal rekening mee gehouden. Klanten die moeilijk ter been zijn of angst hebben voor het winkelen vanwege hun overgewicht, worden op zeer professionele wijze geholpen door de lieve dames van de boetiek, die ruime ervaringen hebben met dit soort kwaaltjes. Bijzonder is de mogelijkheid om bij combinatie aankopen over de prijs te onderhandelen. Boutique XaSjaRi is van dezelfde eigenaresse met exclusieve mode voor hem en haar.

  Sfeer
  De sfeer is knus en persoonlijk Er hangt in deze boutique een ongedwongen sfeer daar men er lekker rond kan neuzen tussen alle verschillende kledingstijlen die er worden verkocht. Je hebt het gevoel dat je er thuis bent want tussen het passen door wordt de verse koffie al klaar gezet en ontbreekt het plakje cake er ook niet aan. Door de vriendelijke klantgerichte uitstraling voel je je hier helemaal thuis. En dan zijn ze ook nog eens gevestigd in de gezelligste winkelstraat van Leeuwarden! Uiteraard krijgt een ieder die óók nog eens op nr 16 koopt daar ook extra korting!

  Merken
  O.a. Koralline, Nanania, Paolo Casselini, Lulu, Exquiss, 1001 Idees Rinascimento. Cremé de la Créme.