EnglishNederlands

RAW Interiors
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch raw interiors
 • winkelen den bosch raw interiors
  Assortiment
  Comfort met een eigentijds karakter. Door de vier elementen kleur, verlichting, object en atmosfeer in een uniek concept te verenigen, heeft RAW het hedendaagse interieur opnieuw uitgevonden. Hier vindt u naast een prachtige collectie meubelen van Frigerio, Meridiani en Living Divani, dan ook ook unieke interieuraccessoires en verlichting van onder andere Modular Lighting, Brand van Egmond en Dovalli.

  Kenmerken
  In een mooie, samenhangende omgeving zijn alleen bijzondere woonaccessoires die de naam RAW kunnen dragen, vertegenwoordigd. Dat betekent een spannende combinatie van oude Afrikaanse kunst opgebouwd uit ruwe, ruige materialen, met hedendaagse, strakke ontwerpen.

  Sfeer
  De wisselwerking tussen het fijne pand met monumentale plafonds en de bijzondere collectie leidt tot een serene rust en ontspannen sfeer. In zo’n creatieve omgeving zal het u aan inspiratie voor het eigen interieur niet ontbreken. Daarnaast is de prettige omgeving met prachtige panden in een niet al te drukke straat een toonbeeld van aangenaam winkelen.

  Achtergrond
  Met zijn unieke concept verspreid over vier zaken heeft eigenaar Toine Michielsen in het exclusieve interieursegment een nieuwe stroming weten te ontwikkelen. Zijn liefde en passie voor de omgeving vormen een grote inspiratiebron voor vele interieurliefhebbers.

  Merken
  Meubelen: Frigerio, Meridiani, Montis, Imperial, DMF Interiors Verlichting: Modular, Brand en van Egmond, Dovalli, Flos en Modiss.