EnglishNederlands

RAW Next
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch raw next
 • winkelen den bosch raw next
  Assortiment
  Comfort met een eigentijds karakter voor de jonge, moderne interieurliefhebber. Als het jongere broertje van RAW Interiors vertegenwoordigt RAW Next het hedendaagse interieur voor de nieuwe generatie. De prachtige, jonge collectie interieuraccessoires en verlichting verenigen de vier elementen kleur, verlichting, object en atmosfeer, waarmee het unieke interieurconcept van RAW nieuw leven is ingeblazen. Met merken als Modular Lighting, Brand van Egmond en Dovalli is de haute couture op het gebied van interieur hier ruim vertegenwoordigd.

  Kenmerken
  In deze mooie, samenhangende omgeving vindt u alleen bijzondere woonaccessoires die de naam RAW kunnen dragen. Dat betekent een spannende combinatie van oude Afrikaanse kunst, opgebouwd uit ruwe, ruige materialen, met hedendaagse, strakke ontwerpen die synoniem staan voor de moderne, eigentijdse generatie.

  Sfeer
  De ruim opgezette omgeving met monumentale plafonds zorgt bij de gasten voor een serene rust en ontspannen sfeer. De jonge uitstraling van de zaak leidt gegarandeerd tot nieuwe inspiratie voor het eigen interieur.

  Achtergrond
  Met zijn unieke concept verspreid over vier zaken heeft eigenaar Toine Michielsen in het exclusieve interieursegment een nieuwe stroming weten te ontwikkelen. Zijn liefde en passie voor de omgeving vormen een grote inspiratiebron voor vele moderne interieurliefhebbers.

  Merken
  Montis, Imperial, DMF Interiors voor de meubelen en voor verlichting Modular, Brand en van Egmond, Dovalli, Flos en Modiss.