EnglishNederlands

Restaurant Alexander
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag restaurant alexander
 • winkelen den haag restaurant alexander
  Assortiment
  Ga mee op culinair avontuur en laat u door Restaurant Alexander verrassen door onvergetelijke Italiaanse, Franse en andere wereldgerechten. Een kleine greep uit de menukaart van Alexander: ganzenleverterrine met Granny Smith appel, Franse boerenkip gevuld met ganzenlever, bospaddenstoelen en zwarte truffelsaus en huisgemaakte tortelloni met naar keuze een vulling van bospaddenstoelen en zwarte truffel of zeekreeft en zalm. En dit is slechts een kleine selectie… De liefde van Alexander laat zich leiden door twee grote passies: culinaire verrassingen en gastvrijheid. Dat laatste uit zich in het feit dat u zelfs de mogelijkheid heeft de menu’s naar wens te combineren en, indien gewenst, vegetarisch.

  Kenmerken
  Het menu van Alexander is uitgebreid en het eten is van goede kwaliteit. Zowel de gerechten als de wijnen zijn goed betaalbaar. De chef is vertrouwd met de internationale keuken en blijft op zoek naar nieuwe, aansprekende combinaties. Alexander bereidt zijn gerechten met veel aandacht en liefde en zoveel mogelijk met biologische producten. Dit in combinatie met een uitstekende service, maakt dat u bij Alexander werkelijk een topavondje geniet. Favoriete gerechten à la carte zijn onder andere: de ossenhaas Rossini met Périgueux-saus, de licht aangebraden tonijn gemarineerd met sojasaus, sesam en maanzaad en de ganzenleverterrine met Granny Smith appel.

  Sfeer
  Alexander is gelegen aan de elegante Denneweg en ook het interieur laat zich dan ook van haar beste kant zien. Een elegante look, gecombineerd met hier en daar een vintage ‘touch’, mede door de leuke bollampen, geeft het restaurant een klassieke uitstraling.