EnglishNederlands

Restaurant De Hemel
Bergen op Zoom, Centrum

 • winkelen bergen op zoom restaurant de hemel
 • winkelen bergen op zoom restaurant de hemel
 • winkelen bergen op zoom restaurant de hemel
 • winkelen bergen op zoom restaurant de hemel
 • winkelen bergen op zoom restaurant de hemel
  Assortiment
  In dit knusse restaurant kun je terecht voor heerlijke menu's en gerechten van de kaart. Je dineert hier in huiselijke stijl, met prachtig uitzicht onder de hemel. Er staan altijd heerlijke seizoensgebonden producten op de kaart, zoals asperges, aardbeien of schaal- en schelpdieren. En natuurlijk kun je hier ook altijd terecht voor een goed stuk vlees, zoals lamsvlees of Australische tournedos. In de zomer kun je hier goed vertoeven op het terras, dat gelegen is in de binnentuin. Reserveren is over het algemeen wel aan te bevelen, want ze zijn populair!

  Kenmerken
  Vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding is vooral het driegangen keuzemenu à 29,50 euro geliefd onder de klantenkring, dat overigens sterk varieert in leeftijd. Iedereen is hier welkom, van jong tot oud. Ook is het mogelijk om gezellig te dineren met grote gezelschappen (tot 45 personen).

  Sfeer
  Dit prachtige pand uit 1902 werd vroeger als drukkerij gebruikt. Tegenwoordig ademt het historie. Alle oude elementen zijn gespaard. De gietijzeren draagpalen, het glazen dak, de authentieke balken en de open vides zijn stuk voor stuk verwijzingen naar die goede oude tijd. Het restaurant heeft haar naam dan ook te danken aan de prachtige uitkijk vanaf de open vide en het glazen dak: je kijkt namelijk letterlijk de hemel in. De inrichting is landelijk en romantisch en, mede door de open keuken, ook heel huiselijk. Het restaurant ligt in het centrum, maar gelukkig niet in een heel drukke straat waardoor het goed bereikbaar is.

  Merken
  O.a. Lavazza, Hertog Jan, Moët & Chandon.