EnglishNederlands

Reypenaer Proeflokaal
Amsterdam, Jordaan

 • winkelen amsterdam reypenaer proeflokaal
 • winkelen amsterdam reypenaer proeflokaal
  Assortiment
  Ben je op zoek naar bijzondere kaas? Kaasliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Reypenaer Proeflokaal en de bijbehorende winkel. Reypenaer is een exclusief en nog ouderwets ambachtelijk Nederlands merk, en dat kun je hier zelf proeven. Natuurlijk kun je de kaas hier ter plekke kopen, zowel los als in mooie cadeauverpakkingen. Deze laatste zijn vooral in trek bij toeristen of als origineel culinair cadeau.

  Kenmerken
  Het proeflokaal is uniek, en trekt dan ook toeristen, culinair geïnteresseerden en lekkerbekken aan. In de winkel worden de ambachtelijke merken Wijngaard Affineurs, Wijngaard Chevres en de kazen van Reypenaer verkocht, allen van dezelfde kaasmakerij in Woerden.

  Sfeer
  Het interieur heeft een charmante, ambachtelijke en authentieke uitstraling. Het prachtige historische pand ligt in de grachtengordel aan de Singel, op de doorloop van de Dam naar de Jordaan.

  Bijzonderheden
  De kaasproeverijen zijn geschikt voor minimaal 2 en maximaal 20 personen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Grotere groepen kunnen eventueel terecht op een grotere locatie die exclusief af te huren is. Leuk is dat je op een interactieve manier kunt kennismaken met de kazen en het kaaspakhuis in Woerden waar de kazen rijpen, en je krijgt ook nog een heerlijk glaasje port. Ook op zondag geopend, op dinsdag overigens gesloten.