EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam roush
 • winkelen rotterdam roush
  Assortiment
  Bij Roush vindt u onder andere dameskleding, schoenen, tassen en jassen van voornamelijk Scandinavische en Italiaanse merken. De combinatie van betaalbare Scandinavische met exclusieve Italiaanse merken is uniek. Voor elk budget biedt Roush leuke kleding. Van casual naar speciale zijde avondjurkjes en zakelijke pakken. Bovendien is het jeansassortiment erg breed.

  Kenmerken
  De inrichting en merkenmix van de middelgrote winkel doet denken aan winkels in grote winkelstraten in wereldsteden als New York. De bijzondere omgeving maakt het extra leuk om eens een kijkje te komen nemen in deze vernieuwende, modieuze en exclusieve winkel. Er is altijd weer iets nieuws te vinden, dus aarzel niet!

  Sfeer
  Het oude pakhuis is door sfeervolle elementen helemaal opgeknapt. De sfeer in de winkel is erg gemoedelijk en u kunt rustig rondkijken en als u hulp nodig heeft staat er altijd iemand voor u klaar om advies te geven. De Van Oldenbarneveltstraat is een mix van artistieke en hippe winkels. In deze straat vindt u een compleet aanbod van kleding, schoenen, tassen en sieraden.

  Merken
  Bruuns Bazaar, Stella McCartney, Marc by Marc Jacobs, Day, Acne Jeans, Superfine Jeans, Drykorn, Tiger of Sweden, Designers Remix Collection, Paul&Joe.