EnglishNederlands

RSI The Attraction Skates en Snowboards
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam the rsi attraction
 • winkelen rotterdam the rsi attraction
  Assortiment
  Allerlei soorten funsportartikelen, casual/skate en snowboardkleding, snowboards, skates, rollerskates frisbees en vliegers. Ook zijn er allerlei soorten hardware te koop, waaronder snowboards, skateboards, rollerskates en inline-skates. RSI The Attraction is zonder enige twijfel het aangewezen adres voor kwaliteitsmateriaal in de funsport.

  Kenmerken
  De winkel is exclusief gespecialiseerd in kwaliteitsartikelen. Met de tekst “we only represent the finest manufacturers of industries” geeft  RSI The Attraction al op de winkeltasjes aan dat er puur en alleen artikelen van absolute topkwaliteit worden verkocht. De winkel is geweldig gelegen in de Witte de Withstraat in Rotterdam, met een mooie mix van exclusieve winkels, galerieën en kunstinstellingen. U kunt een bezoekje aan de winkel daardoor perfect combineren met een heerlijk dagje Rotterdam.

  Sfeer
  De sfeer in de middelgrote winkel straalt gemoedelijkheid en ontspanning uit. U zal zich uitstekend op uw gemak voelen in de winkel waar het contact tussen personeel en klant erg ontspannen en prettig verloopt.

  Bijzonderheden
  De winkel is de oudste fun- skate- en snowboardwinkel van Nederland. Als eerste zaak in dit segment staat de zaak bekend als promotor en grondlegger van de funsport in Nederland. Sinds 1978 is Attraction een grote naam in de funsportwereld met als belangrijkste slogan: "Quality that will please you".