EnglishNederlands

Salon de Lingerie
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam salon de lingerie
 • winkelen amsterdam salon de lingerie
  Assortiment
  Vrouwen lijken op lingeriegebied niet goed opgevoed. We maken vaak mee dat veel dames de verkeerde maat BH dragen. En daardoor zit haar kleding automatisch ook minder mooi. Terwijl lingerie, die past bij je lichaam je echt vrolijk maakt. Mooie lingerie in de juiste maat geeft je zelfvertrouwen en laat je stralen! Daarom doet Salon de Lingerie er alles aan om de perfecte match te maken, in pasvorm en in stijl. En gelukkig hebben we veel ervaring, beschikken we over professioneel en betrokken personeel en hebben we zo’n uitgebreid assortiment dat we dat bijna altijd waarmaken. Probeer maar. Je verdient het!

  Online
  Onderstaande merken kun je ook online bestellen. De geselecteerde collectie is op ons eigen model gefotografeerd. Je krijgt een duidelijk beeld, zodat je goed de artikelen kunt beoordelen. Je kunt ons bellen voor telefonisch maatadvies 020 – 623 98 57. Mocht je bestelling onverhoopt niet goed zijn, dan kan je makkelijk retourneren en krijg je snel je geld terug. Ervaar het gemak om online mooie lingerie en badmode te bestellen.

  Merken
  Lingerie Merken
  In ons assortiment hebben we Marie Jo, Huit, Hanky Panky, Aubade, Simone Pérèle, Lise Charmel en Pleasure State. Onze specialisatie zit vooral in de grotere cupmaten met een maatbereik van omvang 65 tot en met cupmaat H. Een breed assortiment van de merken Prima Donna, Freya, Fantasie, Fauve en Empreinte.

  Badmode Merken
  Het hele jaar door verkopen wij badmode van onder andere Maryan Mehlhorn, Seafolly, Baku, Sedna en Eres. Ook in badmode biedt Salon de Lingerie een ruime keuze in cupmaten tot en met cup H. De beste merken hierin zijn: Antigel, Empriente, Freya en Fantasie.