EnglishNederlands
 • winkelen den haag savanna
 • winkelen den haag savanna
  Assortiment
  Lekker eten voor een fijne prijs en met een leuke sfeer? Savanna heeft volop de ruimte, met veel gezellige plekjes om lekker te lunchen, borrelen of dineren. Savanna heeft een regelmatig wisselende kaart, waarbij het accent ligt op dagverse ingrediënten en het beste wat het seizoen te bieden heeft. De koks laten zich daarbij inspireren door Mediterrane invloeden.

  Kenmerken
  Je kunt bij Savanna plaatsnemen aan de grote bar, aan de leestafel, op het podium of bij de open haard. Op de regelmatig wisselende kaart staan heerlijke specialiteiten. Daarnaast is er een dagmenu. De ‘bites kaart’ biedt een keuze uit kleine gerechten. De wijnkaart wordt samengesteld met een vinoloog. De wijnen worden dan ook uitgezocht in combinatie met de verschillende gerechten op de kaart. Er zijn wijnen afkomstig uit Frankrijk, Zuid-Amerika en Spanje en zijn zowel per glas als per fles te verkrijgbaar.

  Sfeer
  Savanna is gevestigd in een ludiek Haags pand. Er hangt een losse sfeer. Je voelt je er meteen thuis. En bij de open haard is het goed vertoeven!

  Bijzonderheden
  Met ruim 65 zitplaatsen is Savanna ook een geschikte locatie voor grotere gezelschappen. Vanaf 10 personen kun je een arrangement op maat laten maken. Naast een menu met een persoonlijk tintje kan men ook het entertainment verzorgen. Neem dan nog even contact op over de voorwaarden. Sinds kort kun je ook van een buffet gebruik maken.

  Merken
  Puro koffie (Fair Trade), Pago’s, Erdinger van de tap.