EnglishNederlands

Johan Wassenaar Schoenenmagazijn
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag schoenenmagazijn johan wassenaar
 • winkelen den haag schoenenmagazijn johan wassenaar
  Assortiment
  Bij Johan Wassenaar vind je een breed aanbod aan dames- en herenschoenen, laarzen en sandalen. En dat niet alleen, want ook zijn hier podologische, wasbare, zachte steunzolen verkrijgbaar (volgens gipsmodel, podoscan en blauwdruk) en worden deze, door de meeste verzekeraars, bij een aanvullende verzekering vergoed. Je zult hier tevens verrassende schoenideeën tegenkomen voor losse steunzolen in diverse wijdte-maten. Dus ook de voetjes, die niet makkelijk elders slagen onder ons, hoeven niet te klagen!

  Kenmerken
  Klanten met individuele voetbedden die op zoek zijn naar een leuke, vlotte schoen voor de moeilijke voet, moeten zeker even langsgaan. Alle schoenen bij Johan Wassenaar zijn verkrijgbaar in diverse wijdtematen met uitneembaar voetbed, ook de zeer grote collectie sandalen. Zien is niet gelijk kopen; je kunt hier vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis consult. Een niet onbelangrijk detail hierbij is de winkel aangesloten is bij het Landelijk Overkoepelend Orgaan Podologie (L.O.O.P.). Het personeel is vakkundig en de eigenaar zelf is sportpodoloog. Hierdoor kan er zowel een goede analyse als een goed advies gegeven worden. Je loopt letterlijk weg op de juiste schoenen.

  Sfeer
  De sfeer in de zaak is gemoedelijk en er is volledige, ervaren, bediening met alle aandacht voor de klanten. Handig om te weten is dat er in de omgeving altijd voldoende parkeergelegenheid is. Maar ook als je niet met de auto komt, hoef je je nergens druk om te maken. De tramhalte van tram 11 en 17 en Randstadrail 3 is op loopafstand.

  Bijzonderheden
  Al sinds 1894 te vinden in de Prins Hendrikstraat 130-132.

  Merken
  O.a. Durea, Hassia, Solidus, v. Wezel, Wolky, Birkenstock, Rockport, Lowa en Meindl.