EnglishNederlands

Secret Closet
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum secret closet
 • winkelen bussum secret closet
 • winkelen bussum secret closet
 • winkelen bussum secret closet
 • winkelen bussum secret closet
  Assortiment
  Bij Secret Closet is het net alsof er ergens inderdaad een geheime kledingkast is opengemaakt... En jij kunt volop putten uit deze mooie vondsten! Secret Closet heeft namelijk mooie second hand designkleding en(merk) kleding uit het hogere segment. Mix je vintage vondsten met je eigen kledingstukken en je komt steeds heel verrassend en betaalbaar voor de dag.

  Kenmerken
  Dit is dè betaalbare manier om aan unieke kledingstukken te komen. Niet voor niets is vintage kleding momenteel heel populair! Secret Closet onderscheidt zich van andere tweedehands winkels doordat er vooral duurdere, meer exclusieve merken te vinden zijn. De kleding wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat het in de winkel komt te hangen, zodat de kwaliteit gegarandeerd is. Jong en oud weten deze fijne winkel inmiddels goed te vinden.

  Sfeer
  De sfeer bij Secret Closet is redelijk chic en tegelijkertijd erg gezellig. Het is geen hele grote winkel, hoewel veel groter dan je aan de buitenkant vermoedt en het aanbod is heel veelzijdig. Het is erg leuk en inspirerend om hier tussen alle mooie kleding rond te snuffelen.

  Bijzonderheden
  Vrijwel dagelijks worden er mooie nieuwe spullen ingebracht. Daarnaast wisselt de collectie natuurlijk ook per jaargetijde. Het ene moment vind je hier winterjassen en laarzen en rond de feestdagen natuurlijk mooie feestjurkjes. Zodra de zon weer gaat schijnen kun je hier terecht voor zomerse items als een Chanel zonnebril of leuke slippertjes.

  Merken
  MarcCain, Diane von Furstenberg, Missoni, Karen Millen, Etro, Patricia Pepe, Pauw, Max Mara en bij uitzondering ook een topstuk (denk Marni for H&M) uit de collectie van bijvoorbeeld Zara.