EnglishNederlands

Senso per Uomini
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag senso per uomini
 • winkelen den haag senso per uomini
  Assortiment
  Een eindeloze zwerftocht langs de modehuizen en ateliers van Parijs, Londen en Milaan, leverde Senso een unieke collectie men’s wear op. Van een klassieke business suit tot lekkere casual wear. Alles op en top in stijl.

  Kenmerken
  Fashion is beeldvorming, zowel in de media als in je eigen omgeving. Senso pikt dat als geen ander op en deelt deze kennis en feeling met zijn klanten. Dat levert sterke, persoonlijke outfits op, van steeds prachtige snit en stoffen. Modefotograaf Egbert Zwier gaf de zaak zijn Milanese uitstraling. Zijn werk voor de internationale bladen vormt een open verbinding met de fashionwereld. 

  Sfeer
  Zwier heeft het monumentale pand aan de Denneweg - schuin tegenover het roemrijke Grand Hotel Des Indes - met groot gevoel voor detail ingericht. Sfeer en uitstraling passen goed bij de omgeving van dit befaamde stukje Den Haag, evenals de stijl en service. Waarmee een bezoek aan Senso een zeer prettige ervaring is. 

  Achtergrond
  In vijf jaar tijd groeide Senso uit tot hotspot voor mannen die hun onderscheidend vermogen best een tikje willen versterken.

  Merken
  Kenzo homme, Red Wing, Moncler, Holland Esquire, Corneliani Trend, Marithé François Girbaud, Fugáto, Brian Dales.