EnglishNederlands

Serge Knipkunst
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden serge knipkunst
 • winkelen leiden serge knipkunst
  Assortiment
  Verfris je uitstraling met een bezoek aan deze gezellige kapsalon en ontdek wat de trouwe vaste clientèle van Serge al weet. Veel tevreden klanten laten hun haar niet alleen knippen maar ook kleuren voor een geheel nieuwe uitstraling.

  Kenmerken
  Dit ruime, gezellige pand is prachtig gelegen aan de gracht, midden in de oude Leidse binnenstad. De mooie salon nodigt uit tot een bezoekje, en wachttijd is hier geen probleem. Schuif gezellig aan bij de grote leestafel of vergaap je aan het kleine maar bijzondere assortiment van sieraden en accessoires, de tijd vliegt voorbij.

  Sfeer
  De frisse, verzorgde ambiance van deze salon wordt onderstreept door de vriendelijke personeelsleden, die zeer professioneel zijn en dolgraag een praatje maken met de klant. Oordeel zelf en wandel hier eens naar binnen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

  Achtergrond
  Eigenares Sarine Schaap vond haar vrijheid vijftien jaar geleden in de vorm van dit pand. Sindsdien verwezenlijkte zijn haar eigen dromen en die van talrijke enthousiaste klanten.

  Merken
  Matrix.