EnglishNederlands
 • winkelen den haag sevenster1
 • winkelen den haag sevenster1
  Assortiment
  Sevenster is een leuke new age winkel, waar je heel veel originele artikelen vindt op het gebied van spiritualiteit en ontspanning, maar ook leuke sieraden en aparte cadeautjes. Sevenster heeft een uitgebreide collectie met bijvoorbeeld halfedelstenen, tarot- en orakelkaarten, Boeddhabeelden, meditatiekussens en bankjes, yogamatten, pendels, dromenvangers, bonsaiboompjes, raamkristallen en cd’s. De knusse winkel is gespecialiseerd in wierook, etherische oliën, Bachremedies en Dr. Schuesslers celzouten.

  Kenmerken
  De celzouten van Dr. Schuessler’s, Bachremedies, wierook en halfedelstenen kun je via de pendel laten testen om te laten zien wat voor jou het beste is op dit moment. Je kunt hier ook terecht voor holistische massages, reiki-behandelingen en neuro stress release behandelingen (op afspraak).

  Sfeer
  De sfeer bij Sevenster is heel ontspannen en aangenaam. Je voelt je hier vanzelf tot rust komen. De winkel trekt een veelzijdig publiek, van jong tot oud, en van klein tot groot en van diverse nationaliteiten.

  Bijzonderheden
  De Tibetaanse wierook van hoge kwaliteit is een van de specialiteiten. Deze kun je specifiek voor jezelf laten testen. Veel mensen komen hiervoor van heinde en verre! De Piet Heinstraat is een straat met veel aparte winkels, veel kappers en leuke lunchrooms. Ook zijn er winkels van verschillende nationaliteiten. Je vindt hier de speciaalzaken die je niet echt in de binnenstad vindt.

  Merken
  Wierook: Rai Sat Prem Tibetaanse wierook, De Moeders geuren, Tree of Life, Morning Star (Japans), Nippon Kodo (Japans), Ramakrishnananda, Nag Champa, Spiritual Guide etc.