EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam sheila de vries
 • winkelen amsterdam sheila de vries
  Assortiment
  Een vleugje internationale allure midden in Amsterdam. De crème de la crème van de Nederlandse showbiz frequenteert de boutique van Sheila de Vries, maar haar kleding is voor iedere stijlvolle vrouw. Of u nu zoekt naar een elegante avondjurk of naar een alledaagse outfit met bijzondere klasse, Sheila de Vries maakt uw uitstraling compleet.

  Kenmerken
  Op zoek naar bijzondere stoffen en materialen reist Sheila de hele wereld af. Ze verwezenlijkt haar fantasie in de vorm van prachtige creaties, allen naar eigen ontwerp. Alles kan op maat worden gemaakt, iedere creatie is uniek. Let ook op de geweldige leercollectie.

  Sfeer
  Een warme en prettige sfeer met internationale uitstraling. Sheila is verslaafd aan haar werk en dat blijkt. Stap haar winkel binnen en ervaar het zelf.

  Achtergrond
  Sheila de Vries is een van de grootste namen in de Nederlandse modewereld, haar reputatie strekt verder dan de landsgrenzen. Ze zit al dertig jaar ik het vak, haar glamoureuze collecties vergaarden in die tijd wereldfaam, met name in de VS. Ze leverde aan wereldberoemde warenhuizen waaronder het New Yorkse Saks Fifth Avenue en sinds enige jaren heeft ze zelfs haar eigen televisieprogramma op het Amerikaanse Home-shopping netwerk.

  Bijzonderheden
  Deze bedrijvige designer ontwerpt ook haar eigen lingerie, woningtextiel en presenteert regelmatig televisieprogramma’s over mode. Sinds 1992 was haar winkel en atelier gevestigd in de Van Baerlestraat te Amsterdam, kort geleden maakte ze de overstap naar de kosmopolitische Cornelis Schuytstraat en dat is haar goed bevallen.

  Merken
  Sheila de Vries