EnglishNederlands

SI-SA-SOEP (Eco) kinderkleding, cadeau artikelen & damesmode
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg si sa soep
 • winkelen middelburg si sa soep
 • winkelen middelburg si sa soep
 • winkelen middelburg si sa soep
 • winkelen middelburg si sa soep
  Assortiment
  Ze verkopen zo ongeveer alles waar je blij van wordt. Het is een zeer verrassende winkel met allerlei hippe spullen van Scandinavische en Hollandse bodem. Happy things, retro en stoer industriëel. In de collectie vindt je naast kinderkleding (ECO) en speelgoed, ook interieur- en cadeauartikelen. Er is tevens een collectie dameskleding, tassen, portemonnees, sloffen, beddegoed, lampen, posters en boeken. En dan niet te vergeten stempels, serviesgoed, DIY pakketten en nog veel meer. Je komt ogen tekort!

  Bijzonderheden
  Alle kinderkleding is gemaakt van biologisch katoen of heeft het GOTS of Oekotex-100 keurmerk. Hiermee weet je zeker dat de kleding geen schadelijke stoffen bevat en deze ook niet gebruikt worden tijdens de productie. Ook geeft dit keurmerk aan, dat er geen sprake is van kinderarbeid en dat de werkomstandigheden goed en veilig zijn. Biologische materialen, duurzaamheid, fairtrade, milieuvriendelijke verfstoffen, maar ook vrolijke prints, met hier en daar wat retro. Allemaal zaken waar wij heel erg blij van worden.

  Kenmerken
  Si-sa-soep verkoopt leuke hippe merken en blijft altijd op zoek naar nieuwe pareltjes om het winkelend publiek te blijven verrassen. Door het uitgebreide assortiment is het een leuke winkel voor jong en oud.

  Sfeer
  Het is een gezellige, vrolijke en kleurrijke winkel, waardoor een bezoek aan Si-sa-soep door velen toch wel als een feestje wordt ervaren. Si-sa-soep zit op de hoek van de winkelstraat in het gezellige oude centrum van Middelburg. Zo'n winkelstraat met mooie oude geveltjes, maakt het winkelen wel extra leuk. Als je parkeert op het Hof van Tange en je loopt de stad in richting de markt, dan is Si-sa-soep een van de eerste winkels die je tegen komt.

  Merken
  Djeco, Froy&Dind, Ferm, Living, Huisteil, Collégien, Kek Amsterdam, Snurk, Jurianne Matter, Sophie de giraf, Bora, Kids on Roof, Utgeverij Snor, Albababy, Duns sweden, Maxomorra, Smafolk, Who’s that girl, Tante Betsy, Gezinnig, Mibo, Fräulein Prusselise en Miss Honeybird.