EnglishNederlands

Simon Lévelt
Breda, Veemarktstraat

 • winkelen breda simon levelt 14a
 • winkelen breda simon levelt 14a
  Assortiment
  Simon Levelt staat inmiddels al sinds jaar en dag synoniem voor de beste koffie en thee die u kent. De winkelketen breidt zich in hoog tempo met succes uit, en is ook in Breda neergestreken. U krijgt er de beste koffie, thee, espressoapparatuur, theepotten, servies, handgemaakte bonbons en alle koffie en theegerelateerde artikelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten voor de winkels van Simon Levelt. U krijgt er dus ook vele soorten biologische produkten, met een eerlijke prijs voor de koffieboer.

  Kenmerken
  De gezellige winkel is mooi ingericht, met een mooie hoek met veel glas en licht, die de winkel net even iets anders maakt dan wat u gewend bent. Als u naar buiten kijkt ziet u een werkelijk schitterend uitzicht over de markt en de grote kerk. Deskundig personeel adviseert u altijd welke kop koffie het beste bij u past. Misschien eens iets heel anders zoals een Ethiopische of Colombiaanse koffie?

  Sfeer
  De koffie- en theewinkel is gezellig, en doet heel warm aan qua sfeer. Een indringende koffiegeur mag natuurlijk niet ontbreken bij Simon Levelt. U waant zich meteen in hogere sferen bij het betreden van deze zaak.

  Bijzonderheden
  Op donderdag is de winkel tussen 18.00 en 19.00 gesloten. Elke 1e zondag van de maand open: van 10.00 tot 17.00 maar dan wel maandag gesloten.