EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam six and sons
 • winkelen amsterdam six and sons
 • winkelen amsterdam six and sons
 • winkelen amsterdam six and sons
 • winkelen amsterdam six and sons
  Assortiment
  Een nieuwe conceptstore op de Haarlemmerdijk: Six and sons. Voor al je industrieel antiek. Wat dat betekent? Nou, je vindt er vintage meubels en ook nieuwe spullen: tijdschriften, design objecten, cadeaus voor jezelf of voor iemand anders. Kleding is er ook, vooral herenkleding van Scandinavische merken als Norse Projects, Ontour en Han Kjobenhavn. Tijdens het rondstruinen kun je er koffie drinken of lunchen. Of je begint er met een ontbijtje, dat kan ook, want ze zijn al vroeg open: doordeweeks vanaf 9 en zaterdags vanaf 10 uur. 

  Kenmerken
  Het kleine warenhuisje van Alexander Six begon met de online verkoop van meubels. Sinds eind 2013 heeft hij zijn droom waargemaakt: een eigen winkel met industrial antiques. Op de Haarlemmerdijk nog wel. ‘Een rariteitenkabinet,’ zegt hij zelf. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar die super originele vondsten voor je huis, maar Alexander heeft er echt een neus voor. Hij schuimt heel Nederland en Europa af voor oude meubels en andere vondsten. En dat ‘hij daar goed in is, dat zie je zodra je de drempel over bent.

  Sfeer
  Six and sons is een ruige, maar ook gezellige mannenwinkel met gave, stoere spullen. Je zult maar net op zoek zijn naar een paar bokshandschoenen, een waterpas of manchetknopen. Daar komt van alles op af: van jonge hipsters tot mannen die al opa kunnen zijn. Je loopt er zo even binnen. Vrouwen mogen er natuurlijk ook komen, voor iets moois voor hun vriend, man, broer, vader of zoon. Bij Six and sons vind je het, 7 dagen per week. Een winkel om verliefd op te worden.

  Merken
  Vintage meubels en Norse Projects, Ontour, Han Kjobenhavn, La Paz, Heroes on Socks, Terra hydro, Futagami, Falcon Enamel, Kinfolk, Sandqvist, qwstion, Poler Stuff, otter messer, palotino blackwing, chemex, bocca.