EnglishNederlands

Skate Zone
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam skate zone
 • winkelen amsterdam skate zone
  Assortiment
  Deze kleine speciaalzaak heeft een groot assortiment op het gebied van inline skates, stunt skates, skeelers, skateboards, longboards, waveboards, noren, kunstschaatsen en ijshockey-schaatsen. Je kunt er ook even binnenwandelen om je schaatsen te laten slijpen. Om het helemaal af te maken kun je hier eveneens terecht voor ijshockey-kleding en ribcaps.

  Kenmerken
  Skatezone is de enige winkel in Noord-Holland die niet alleen zoveel verschillende modellen op voorraad in huis heeft, maar ook de expertise. In de winkel komen veel sportieve types, die een goede aankoop willen doen, op basis van een goed advies. Ook de jonge skateliefhebbers onder ons weten de winkel inmiddels te vinden.

  Sfeer
  In de winkel hangt een ontspannen sfeer. De medewerkers zijn getraind in het ondersteunen van klanten en dit draagt tevens mee aan een ongedwongen sfeer. De Ceintuurbaan is een prettige straat om doorheen te wandelen en zelfs met de auto kun je hier gemakkelijk komen. Je parkeert er voor maar 10 cent per uur (tijdens winkel-uren).  Merken
  K2, Rollerblade, Fila, USD, Deshi, Bauer, CCM, Viking, Graf, RBK, St. Clemente, Riviera, Zandstra, Raps, Ribcap, RSI.