EnglishNederlands

Skin-Bar by Marijke Bathoorn
Rotterdam, van Oldenbarneveltstraat

 • winkelen rotterdam skin bar by marijke bathoorn
 • winkelen rotterdam skin bar by marijke bathoorn
  Assortiment
  Het schoonheidsinstituut Marijke Bathoorn is gelegen in de Van Oldenbarneveltstraat 114, de leukste winkelstraat van Rotterdam. Een mooie plek om even te onthaasten en jezelf te laten verwennen en je huid te laten verzorgen. Men is vooral gespecialiseerd in huidverbetering.

  Kenmerken
  Marijke Bathoorn is een vooruitstrevend middelgroot schoonheidsinstituut en dat merk je ook aan het aanbod behandelingen, het gebruik van de nieuwste behandelwijze en apparatuur voor o.a. huidversteviging, rimpelvermindering en permanente haarverwijdering. In het instituut kun je dan ook terecht voor een groot aantal gezichts- en lichaamsbehandelingen. Van afslanken tot versteviging, buste behandelingen en lichaamspeeling: je vindt het allemaal onder een dak.

  Sfeer
  Bij Marijke Bathoorn vind je een moderne en professionele sfeer. Kwaliteit staat voorop. Je wordt hier gastvrij ontvangen. Een prima plek om even te onthaasten.

  Bijzonderheden
  Overdag geen tijd om een behandeling te ondergaan? Het instituut is ook op dinsdagavond en vrijdagavond geopend. Je kunt hier ook terecht voor reflexzonetherapie of om je tenen te laten lezen.

  Merken
  Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de topmerken Valmont, Dermalogica, [ comfort zone ], Jeanne Piaubert en Deynique. Uiteraard kun je de diverse cremes, lotions en serums ook aanschaffen om je huid thuis mee te verzorgen.