EnglishNederlands

Slagerij Hergo
Amsterdam, Beethovenstraat

 • winkelen amsterdam hergo beethovenstraat
 • winkelen amsterdam hergo beethovenstraat
 • winkelen amsterdam hergo beethovenstraat
 • winkelen amsterdam hergo beethovenstraat
 • winkelen amsterdam hergo beethovenstraat
  Assortiment
  Hergo is dé speciaalzaak op het gebied van mooi vlees, heerlijke vleeswaren, delicatessen, maaltijden en vers belegde broodjes. Hergo is dan ook typisch zo’n adresje waar vakmanschap en service nog hoog in het vaandel staat en dat merk je direct. Neem bijvoorbeeld de eigen worstmakerij en de eigen vleeswaren: die ouderwetse kwaliteit en liefde voor het vak proef je meteen. Tevens staat Hergo bekend om de beste biefstuk van Amsterdam. Hergo bestaat al sinds 1930 en momenteel zwaait de vierde generatie de scepter.

  Kenmerken
  Service, optimale kwaliteit en een breed en gevarieerd assortiment zijn de kenmerken van Hergo. Hergo is gespecialiseerd in rund-, kalfs- en lamsvlees. De producten die erg populair zijn bij de vaste klanten zijn: ossenworst, filet americain, kalfsleverworst, de broodjes en Hergo’s eigen gehakt. Deze vleesspecialist geeft je graag inzicht waar het vlees vandaan komt en daarom heeft Hergo het eigen Hergologisch keurmerk in het leven geroepen. Daaraan kun je zien welk vlees uit de stal of uit de wei komt, of zelfs biologisch is. 

  Sfeer
  De sfeer bij Hergo is prettig, open en gastvij. Omdat veel aandacht is besteed aan de presentatie van de producten, doe je hier vanzelf inspiratie op voor je bestelling. Ook leuk: je kunt ook altijd wel een van de specialiteiten proeven om je verder op ideeën te brengen. 

  Bijzonderheden
  Goed om te weten: Hergo heeft een aparte lunch delivery service. Je kunt hen dus met een gerust hart je (bedrijfs)lunch laten verzorgen: van heerlijke vers belegde broodjes tot totale lunchbuffetten. Daarnaast heeft Hergo een aparte cateringafdeling onder de naam Hergo 'de cateraar met 'n koksmuts'. Zij nemen de totale organisatie van je borrel, feestje, diner, opening of receptie graag uit handen. De Beethovenstraat is niet voor niets een van de populairste winkelstraten van Amsterdam dankzij de grote diversiteit van winkels, de goede bereikbaarheid en de gezellige sfeer.