EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam slagerij van dam
 • winkelen amsterdam slagerij van dam
  Assortiment
  De vleeswaren van Van Dam zijn voor fijnproevers een verslaving en voor liefhebbers een genot. Het ruime aanbod dagverse vleeswaren, maaltijden, salades en belegde broodjes uit eigen keuken is gegarandeerd van een zeer hoog kwaliteitsniveau.

  Kenmerken
  Omdat de vleeswaren afkomstig zijn uit de eigen worstmakerij onderscheidt deze ambachtelijke slagerij zich niet alleen in verscheidenheid, maar ook in de authenticiteit en versheid van haar producten. Van Dam is tevens gespecialiseerd in vers belegde broodjes.
  .

  Sfeer
  Deze luxe slagerij kenmerkt zich door haar warme, gezellige uitstraling waarin persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat. Door het hoogwaardige publiek met de juiste Amsterdamse mentaliteit, is er altijd bedrijvigheid in de zaak. Gelegen op de hoek van de Johannes Verhulststraat en de chique Cornelis Schuytstraat is Slagerij Van Dam bovendien prima met de auto bereikbaar.

  Achtergrond
  Van Dam is een echt familiebedrijf met een rijke historie. Het publiek heeft die kwaliteit inmiddels weten te waarderen, waarmee deze luxe slagerij is uitgegroeid tot een begrip in de buurt.  Merken
  Slagerij met een ruim aanbod dagverse vleeswaren, maaltijden, salades en belegde broodjes uit eigen keuken